Hier zijn een paar ideeën voor een lentehuwelijksmenu:
- Voorgerechten: Asperges en preitaartjes, garnalencocktail, geitenkaas en vijgencrostini
- Salade: Groentenmix met aardbeien en een maanzaaddressing, salade van spinazie en aardbeien met balsamicovinaigrette, salade van rucola en cherrytomaatjes met een citrusvinaigrette
- Voorgerechten: Lamskoteletjes met muntpesto, gegrilde zalm met citroen-dillesaus, kippiccata
- Bijgerechten: Geroosterde asperges, wilde rijstpilaf, gebakken lentegroenten
- Desserts: Citroentaartjes, aardbeientaart, worteltaart
Het is een goed idee om seizoensgebonden ingrediënten, zoals asperges, aardbeien en lamsvlees, in het menu op te nemen om gerechten te creëren die smaakvol en passend zijn voor het lenteseizoen. U kunt ook een vleugje frisheid en lichtheid aan het menu toevoegen met gerechten als salades en gegrilde zeevruchten.